andreiPublicăm mai jos scrisoarea doamnei Mariana A., mama lui Andrei, un copil diagnosticat cu sindromul Wolff-Parkinson-White (WPW) la vârsta de 14 ani. Astăzi, Andrei este un copil vindecat, cu o viaţă normală şi un viitor în faţă.

Noi, echipa proiectului “100 de inimi pentru 100 de copii” îi mulţumim doamnei Mariana pentru cuvintele frumoase, iar lui Andrei îi urăm o viaţă lungă, frumoasă şi plină, aşa cum fiecare copil o merită!

 

Numele meu este Mariana A.. În luna octombrie 2014 am primit cred că cea mai neagră veste: fiul meu, Andrei A., acum în vârstă de 14 ani, a fost diagnosticat cu sindromul WPW.

Am umblat şi am tot căutat un medic care să-mi salveze şi mie copilul. Am ajuns în nenumărate rânduri la urgenţă la Constanţa, că de acolo şi suntem. Nu ne dădea nimeni nici cea mai mică şansă la noi în ţară.

Am fost internaţi şi la Bucureşti, la Spitalul Militar, dar tot fără succes.

Fiind cameristă în staţiunea Mamaia am vorbit cu tot felul de turişti veniţi la mare şi o doamnă a fost foarte afectată de povestea noastră şi a intrat pe Facebook şi a găsit un program “Inimi pentru copii”. M-a sunat chiar la o oră foarte târzie să mă anunţe.

A doua zi, primul lucru pe care l-am făcut a fost să sun acolo, unde mi-a răspuns o doamnă foarte drăguţă şi aşa am ţinut legătura aproape o săptămână după care am fost anunţaţi să ne pregătim pentru internare şi chiar operaţie.

Am vorbit telefonic cu si cu doamna doctor Grecu Mihaela care ne-a asigurat că operaţia va fi făcută la ei la Iaşi, fără nici un fel de probleme. Şi aşa a şi fost.

Nu mare mi-a fost mirarea când am ajuns la Iaşi să dau peste o echipă medical foarte bună care ştie să încurajeze şi să sprijine foarte bine pacienţii. Am fost trataţi foarte bine. Operaţia a fost o reuşită până acum.

Copilul meu era deja un copil fără copilărie, nu avea voie să facă mare lucru. Acum i-a revenit copilăria datorită acestui proiect.

Vreau pe această cale să le mulţumesc din suflet şi am să ma rog şi pentru sănătatea lor.

Mulţumiri echipei “Inimi pentru copii”!  

(În afara unor corecturi gramaticale şi de ortografie, textul reproduce integral scrisoarea pe care ne-a trimis-o doamna Mariana A. după operaţia reuşită a fiului său.)